Als je een beetje op ons lijkt, ben je al volop van elk zonnestraaltje aan het genieten. En als je van plan bent een tijdje aan het strand door te brengen, hebben we je inpaklijstje al klaar. Van zonnecrème en zonnebril tot snacks en drankjes, hier zijn de 7 dingen die je nodig hebt voor je volgende zomerse strandreis.

1. Zonnecrème en zonnebril

Deze is een no-brainer. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, iedereen moet zonnecrème dragen op het strand. De zonnestralen kunnen ongelooflijk schadelijk zijn voor je huid, en van alles veroorzaken, van zonnebrand tot langdurige schade. Dus, smeer je goed in met zonnecrème en vergeet niet een zonnebril mee te nemen om ook je ogen te beschermen.

2. Een strandlaken en stoel

Een ander onmisbaar voor elke strandreis zijn een strandlaken en een stoel. Breng enige tijd op het strand door en je zult snel merken dat er overal zand komt – je haar, je kleren, je tas. Een handdoek helpt je zandvrij te houden en geeft je een plek om te zitten of te liggen als je even uit de zon wilt. En over de zon gesproken: huur of neem een parasol of pop-up luifel mee om wat schaduw te geven

3. Hapjes & drankjes

Geen strandreis is compleet zonder wat lekkere hapjes en verfrissende drankjes. Als je van plan bent een hele dag op het strand door te brengen, raden we je aan genoeg eten en drinken mee te nemen voor iedereen in je groep. Enkele van onze favorieten zijn broodjes, chips, fruit, trail mix, en waterflessen gevuld met vruchtensap of seltzer water met een smaakje. En vergeet de koelbox niet om alles lekker koud te houden!

4. Spelletjes

De sleutel tot een leuke dag op het strand is dat je voldoende spelletjes en activiteiten bij de hand hebt om iedereen bezig te houden. Neem een frisbee of voetbal mee voor een vangspelletje, bouw zandkastelen of graaf schelpen met de kinderen, of lees een boek terwijl je van de zonnestralen geniet. Zorg er wel voor dat je geen waardevolle spullen onbeheerd achterlaat terwijl je aan het spelen bent!

5. Strandtas

Om al je benodigdheden voor de stranddag in te bewaren, heb je een goede stevige strandtas nodig waar alles in past en die toch gemakkelijk mee te nemen is. Probeer er zo mogelijk een te vinden met meerdere vakken die kunnen helpen alles georganiseerd te houden. En als het aan het eind van de dag tijd is om in te pakken, helpt een tas met een ritssluiting om zand zoveel mogelijk uit je spullen te houden.

6. EHBO Kit

Je weet nooit wanneer iemand een snee of schaafwond oploopt tijdens het spelen op het strand, dus is het altijd het beste om voorbereid te zijn met een eerste hulp kit. Neem verband, ontsmettende doekjes, pijnstillers en alles wat je verder nog nodig hebt om kleine verwondingen te behandelen, mee.

7. Insectenspray

Last but not least, vergeet de insectenspray niet! Niemand wil zijn dag op het strand doorbrengen terwijl hij levend wordt opgegeten door muggen. Zorg er dus voor dat je wat insectenspray in je tas stopt en breng het rijkelijk aan voordat je op pad gaat voor een dagje plezier in de zon

Met deze 7 benodigdheden in je tas, zul je zeker een geweldige tijd hebben op het strand. Vergeet alleen niet om zonnebrandcrème op te smeren en genoeg water te drinken om gehydrateerd te blijven!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen